Hypnotherapie Gaby

Hypnotherapie Gaby

REIKI

Reiki is geschikt voor iedereen die wil ervaren hoe het is om pijnvrij of met verminderde pijn te leven of wil ontspannen.

Wat is reiki?

Reiki is Japans voor ‘universele levensenergie’. Reiki is een liefdevolle behandelmethode en werkt op vier verschillende niveaus: lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. Reiki is een natuurlijke geneesmethode en kan zowel individueel als in combinatie met andere geneeswijzen worden bedreven.

 

Wat doet reiki?

Reiki stimuleert het zelfhelend vermogen van de mens. Door het laten stromen van de universele levensenergie stelt reiki ons in staat om ons innerlijke zelf en ons uiterlijk gedrag met elkaar in harmonie te brengen. Steeds meer mensen maken gebruik van reiki om het oorspronkelijke evenwicht tussen lichaam en geest te hervinden.

Door handoplegging stroomt de levensenergie door je lichaam. Ik fungeer als doorgeefluik voor de levensenergie, jij werkt op onbewust niveau aan psychisch en lichamelijk herstel. Niet alleen pijnen in het nu, maar ook oude blokkades kunnen door reiki worden weggenomen. Na een behandeling voel je je ontspannen. Je geest komt volledig tot rust en lichamelijke klachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Als je regelmatig een reikibehandeling ondergaat, merk je dat je beter kunt omgaan met je gevoelens en emoties. Daardoor kom je sterker in het leven te staan.

 

Voor wie is reiki geschikt?

Reiki is geschikt voor kinderen en volwassenen, voor iedereen die wil ervaren hoe het is om pijnvrij of met verminderde pijn te leven of wil ontspannen. Een reikibehandeling kan hoofdpijn, migraine of andere lichamelijke ongemakken wegnemen of verminderen. Reiki is echter geen vervanging van de reguliere geneeskunde. Raadpleeg bij ziekte altijd eerst uw huisarts.

 

Hoe ziet een reikibehandeling eruit?

Een reikibehandeling kun je zowel zittend als liggend ondergaan. Omdat reiki door je kleding heen gaat, hoef je je niet uit te kleden. Ik leg de handen op verschillende plekken op je lichaam en draag de levensenergie aan jou over. Een reikibehandeling kan variëren van 25 minuten tot 1 uur.

Ook geef ik Reikimassages. Hierbij lig je op je buik op de massagetafel en krijg je een ontspanningsmassage en reikibehandeling. Tijdens het geven van de massage stroomt ook mijn energie door naar jouw lichaam en deze werkt dan extra ontspannend of helend als je ergens een blessure of pijnklacht hebt.

 

Scroll naar top